OPET PROVOCIRA

Seksepilna Eva Mendes posvađala Newyorčane

Calvin Klein oduvijek je volio provocirati, a u holivudskoj glumici Evi Mendes pronašao je pravu muzu za svoje nestašluke. Naime, nakon što im je prošle godine zabranjen televizijski spot za parfem Secret Obsession, u kojem se glumica pojavljuje gola, modno-glumački par ponovno je isprovocirao burne reakcije s oglasom za donje rublje. Na fotografiji se Eva Mendes mazno prianja uz manekena, dok na sebi ima samo grudnjak i gaćice, a kako bi pojačao efekt Klein je oglas promovirao u newyorškoj četvrti SoHo i to s golemim jumbo plakatom na prometnom raskrižju.

Takav potez izazvao je burne reakcije Newyorčana. Dok jedni odobravaju pogled na razgolićenu Evu, drugi se bune da je riječ o pornografiji, a dok se oni svađaju profitira Calvin Klein, koji je i htio takav publicitet.

Nakon takvog eksplicitnog oglasa, nije ni čudno što je malo tko primijetio da je Eva Mendes na jučerašnjoj newyorškoj premijeri filma “Bad Liutenant” pokazala i više nego što je htjela. Otkopčani gornji gumbi na lepršavoj bijeloj košulji trebali su pokazati bujni dekolte, ali spretni fotografi uspjeli su snimiti i više od toga.

Linker
28. travanj 2024 07:53