JESSICA BIEL

Seksi zavodnica voli štrebera

Pjevača Justina Tiberlake njegova zaručnica, glumica i bivša manekenka Jessica Biel (27) zavodila na posve novi način: preobučena u Jessicu Rabbit, lik iz crtića “Tko je smjestio Zeki Rogeru?”

Zvjezdani par u vezi je već dvije godine a zajedno su se pojavili u skeču na američkom showu Saturday Night Live. Timberlake je odglumio uštogljenog štreberskog supruga Irvinga, kojeg očara zavodljiva Zečica te ga preotme njegovoj ružnjikavoj supruzi Cathy. Komičarska scena utemeljena je na američkom stripu Cathy, a lik Jessice Rabbit, atraktivne supruge Rogera Rabbita, prošli tjedan proglašen je najseksipilnijim animiranim likom po izboru britanske tvornice čokolada.

Publiku je oduševilo pojavljivanje 28-godišnjeg Timberlakea u cameo ulozi. U dijalogu on se kune supruzi Cathy da ne bi “ni trepnuo da se Jessica Rabbit sad pojavi u prostoriji”. Međutim kad ona uistinu i osvane u prostoriji, odjevena u pripijenu i dekoltiranu crvenu haljinu i predloži mu šetnju, on ostavlja ženu kako bi otišao s utjelovljenjem animirane ljepotice.

Linker
29. travanj 2024 00:23