SCREENSHOT
NOVI VIDEO

Selena Gomez: Postoji milijun razloga zašto bih trebala odustati, ali srce želi to što želi

Danima je obožavateljima najavljivala svoj najnoviji singl koji je konačno ugledao svjetlo dana i u fokus vratio njenu bivšu ljubav. Mnogi se pitaju radi li se u novoj pjesmi naziva The Heart Wants What It Wants o vezi između dvije mlade zvijezde.

Selena Gomez (22) i Justin Bieber (20) na sceni su poznati kao par koji često prekida i miri se pa tako ne čudi inspiracija koju je mlada pjevačica dobila u novoj pjesmi.

“Jedva sam čekala da ovo podijelim s vama…Video za moj novi singl The Heart Wants What It Wants.” napisala je Selena na Instagramu i podijelila novi video uradak.

Iako još uvijek nije potvrdila da se u pjesmi radi o njenoj turbulentnoj vezi s Justinom, iz stihova i kadrova video spota jasno je kako je riječ o osobnom iskustvu i slomljenom srcu.

“Postoji milijun razloga zašto bi trebala odustati od tebe, ali srce želi to što želi” kaže jedan od stihova.

Selena je nedavno komentirala njihovu vezu i mnogobrojne prekide te je izjavila kako će uvijek imati osjećaje prema njemu.

-Uvijek ću biti uz njega. Uzrujana sam kada je on uzrujan. Sretna sam kada je on sretan. Ne želim da mu se išta ružno dogodi jer bi me to jako povrijedilo – izjavila je simpatična pjevačica.

Linker
18. travanj 2024 18:22