Petar Jurica
MLADA ZVIJEZDA

Sementa Rajhard: Moj život u lunaparku

Zvijezda serijala ‘Stella’, studentica prava čiji su glazbeni uzori Zrinka Cvitešić i TV suparnica Vanda Winter, dio godine živi nomadski: spava u kamp-prikolici, putuje s roditeljima po Hrvatskoj i naplaćuje ulaznice za njihov obiteljski svijet zabave.

Semmy, kako Sementu Rajhard (22) nazivaju prijatelji, popularnost nije promijenila. Ostala je skromna, marljiva i požrtvovna – baš kao i junakinja koju tu­­mači – pa i dalje radi u lunaparku svojih roditelja Melite i Ladislava Rajharda.

Živi nomadski, a njezin drugi dom je kamp-prikolica s malom kutnom garniturom, kuhinjskim elementom i krevetom u kojem spava s plišanim tig­­rićem. Zidovi su oblijepljeni fotografijama iz dje­­tinjstva i vremena kad se bavila manekenstvom te izrescima iz časopisa otprije četiri godine, među njima je i Glorijin beauty editorijal, u kojima se slavi njezin talent kao sudionice glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu. Nazivali su je mladom na­­dom i ljepoticom anđeoskog glasa, no kad su se svjetla pozornice ugasila, desilo joj se ono što i ve­­ći­­ni klinaca koji se prijavljuju u instant showove: ostala je prepuštena sama sebi i na kraju nestala sa scene.

Stoga ni na audiciju za “Stellu”, održanu lani u ovo vrijeme na Zagrebačkom velesajmu, nije otišla s velikim očekivanjima.

– Bila sam u šoku i nevjerici kad su me mjesec dana nakon castinga, dok sam bila s mamom u banci u Rijeci, nazvali iz produkcije i rekli da sam dobila glavnu ulogu – prisjeća se Sementa Rajhard.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta – sve o Sementi Rajhard, njezinom nomadskom odrastanju i putu od obiteljskog lunaparka do svjetla pozornice potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 978).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
15. travanj 2024 00:14