MODNA PRIČA

Sementa Rajhard: Nema uloge za koju bih se ošišala

Zvijezda serijala ‘Stella’ ima besprijekoran glas, ali i stas: za razliku od većine svojih vršnjakinja ne prati trendove, nema iPhone i ne voli se šminkati. Sementa Rajhard (22) najbolje se osjeća u trapericama, ali po novome i u haljinama s rokerskim detaljima.

S obzirom na to da je, kako kaže, prije proplesala nego prohodala odjeća koju nosi mora biti u njenom ritmu za ples. Najveći joj je ponos kosa koju ne bi šišala ni za kakvu ulogu, govori nova hrvatska zvijezda u razgovoru za specijalno zimsko izdanje Glorije IN.

Budući da zimski specijal Glorije IN donosi pregršt ideja za modne odabire za blagdanske dane, ali i trikove za najljepše frizure, svečani make up, uređenje interijera ili delicije za svečani stol, Sementa otkriva koja su njezina mala zadovoljstva, što čini za svoju ljepotu te kakvi su joj planovi za blagdane.

– Zima mi je jedno od najdražih godišnjih doba. Za zimu mi je najvažnije imati debelu jaknu i uvijek sam spremna odvojiti novca za dobre čizme u kojima mi nije hladno – otkriva mlada pjevačica i glumica.

Linker
29. travanj 2024 04:42