ZVIJEZDE PJEVAJU

Senzualna Nataša Janjić, Zuhra pustio dobar glas

Počela je nova sezona showa Zvijezde pjevaju – led su probili Nataša Janjić i Marko Tolja te ugodno iznenadilin žiri svojom izvedbom, a osobito ih se dojmila glumičina senzualnost.

Komičar Zlatan Zuhrić Zuhra iznenadio je žiri neigranjem na kartu humora te iznenadio dobrim glasom i uvjerljivom izvedbom pjesme ‘Ruzinavi brod’ u duetu Jelenom Radan. Kod Mirta Šurjak i Alen Nižetića strogi je žiri primijetio tremu, dok je Vanna dizajneru Robertu Severu zamjerila da se previše opustio te zbog toga falšao.

Marija Borić i Ervin Baučić već su izvedbom pjesme All Around the World” Barryja Whitea i Lise Stansfield u prvoj emisiji izazvali komentare kako im je sigurno mjesto u finalu, a Dušan Bučan i Renata Sabljak bili su također uvjerljivi. Meliti Hrengek je subotnji nastup u Zvijezde pjevaju bio prvi javni pjevački nastup što se osjetilo u nastupu, komentarima i ocjenama žirija.

Spektakl za kraj, kako je rekla voditeljica Barbara Kolar, priredili su Ivana Kindl i Mario Petreković izvedbom pjesme iz mjuzikla Glee te dobili podijeljene ocjene – Ksenija Erker ih je pohvalila, dok je Martina Tomčić komentirala kako im je scenski nastup bio toliko iritantan da je na kraju morala zažmiriti.

Linker
29. travanj 2024 20:43