MAMINE CURE

Sestre Ecclestone ne prihvaćaju tatinu novu ljubav

TV voditeljica i manekenka Tamara Ecclestone i njena mlađa sestra, modna dizajnerica Petra , odbijaju prihvatiti Fabianu Flosi, 30-godišnju novu djevojku njihovog oca Bernieja Ecclestonea.

A kako su bogate nasljednice odlučile protekli vikend doći na utrku Formule 1 u engleskom Silverstoneu, tako je 79-godišnji Bernie morao bolide pratiti bez djevojke, a kojom je započeo vezu krajem prošle godine. Isto pravilo nije vrijedilo za njegove kćeri, koje su bile u pratnji svojih partnera – Tamara je povela svog novog dečka, brokera Omara Kyhamija, a Petra dugogodišnju ljubav, biznismena Jamesa Stunta.

Fabiana, 49 godina mlađa od Bernija, prošlog se tjedna nije pojavila i na F1 zabavi u Natural History Museumu u Londonu.

Sestre Ecclestone očito su gorljivo odane majci Slavici Radić (51), koja je s mogulom Formule 1 u braku bila 24 godine, a rastali su se 2009.

Bivša manekenka, rodom iz Rijeke, ovih je dana na odmoru u Hrvatskoj. Ecclestoneovi su i inače imali običaj ljetovati u Hrvatskoj, ploveći Jadranom na svojoj enormnoj jahti “Petara”, no Slavica je ove godine u Hrvatsku stigla sama.

No, nije ni njoj loše – naime, u Zadar je sletjela privatnim avionom vrijednosti 36.5 milijuna funti koji je, što je možda najvažnije, veći od aviona njezinog bivšeg supruga.

Linker
26. travanj 2024 12:32