BUSSINES, BABY

Severina dobila glavnu ulogu u filmu

Severini Vučković namijenjena je glavna uloga u velikom i ozbiljnom filmskom projektu koji se priprema u Beogradu, doznaje Jutarnji list iz dobro upućenih izvora.

Projekt pod radnim naslovom “Business, Baby” pripremaju beogradski redatelj Slobodan Pešić i Miloš Paramentić kao producent.

Pešić, koji stalno živi u New Yorku, u jugoslavenskoj je filmskoj povijesti najbolje upamćen po filmu “Slučaj Harms” koji je 1987. prikazan i u Cannesu, a Paramentić, stari as srpske kinematografije, televizije i filmske kritike, posljednjih je godina kao direktor Direkcije FEST-a na beogradski festival dovodio takva imena kao što su Catherine Deneuve, Wim Wenders, Ralph Fiennes, Hanna Schygulla i Volker Schlöndorff.

Autor i producent ambicioznog projekta boravili su na nedavnom 64. filmskom festivalu u Cannesu gdje su imali više sastanaka s mogućim partnerima iz susjednih zemalja i Europe. Film će biti rađen u suradnji s više produkcijskih kuća, a spominje se nekoliko kandidata iz Zagreba, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Cijeli članak pročitajte na portalu Jutarnjeg lista.

Linker
25. travanj 2024 18:53