MAJSTOR S MORA

Severina i Milan Popović učlanili sina u Hajduk

Baš kao i njegova mama Severina Vučković , maleni Aleksandar Popović bit će vatreni navijač Hajduka. Naime, nepunih mjesec dana nakon što se rodio dječak je dobio i iskaznicu kao član najpopularnijeg splitskog kluba, a među obožavatelje “majstora s mora” učlanio ga je njegov otac, srpski biznismen Milan Popović .

Ujedno s članstvom u HNK Hajduk, Severinin sin postao je i članom udruge Naš Hajduk, koja je izuzetno važna za budućnost kluba, jer njegovi članovi biraju čak sedam od devet članova klupskog Nadzornog odbora. Naravno, maleni Aleksandar zasad ne može ni loptu udariti, a kamoli glasati za klupsko vodstvo, ali nema sumnje da će i njemu najdraža biti bijela boja.

Pjevačica Severina Vučković rodila je Aleksandra u ponedjeljak, 20. veljače, i to carskim rezom u splitskoj bolnici.

– Odmah nakon poroda popularna je pjevačica svog sina primila na grudi. Taj prvi kontakt majke i novorođenog dječaka bio je izuzetan, upravo veličanstven – kazao je nakon poroda prof. dr. Tomislav Strinić, predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Split.

Nakon izlaska iz bolnice, cijela obitelj provodi prve, najljepše zajedničke dane u stanu na Žnjanu, a uz Severinu i Aleksandra gotovo cijelo vrijeme je i tata Milan Popović, koji je s punim srcem prihvatio Split, što je dokazao i učlanivši sina u HNK Hajduk.

Linker
17. travanj 2024 04:51