ODMOR IZMEĐU GAŽA

Severina i sin Aleksandar uživaju na Brijunima

Prošlu subotu Severina (40) je odradila svoj prvi koncert nakon poroda u istarskom Vodnjanu, te pokazala koliko joj je nedostajalo uzbuđenje nastupa pred publikom. Kako ju u petak očekuje angažman u Primoštenu, splitska pjevačica iskoristila je blizinu Brijunskog otočja kako bi sa sinom Aleksandrom uživala u zajedničkom odmoru. Aleksandrov otac Milan Popović nije jučer viđen s njima.

Na fotografijama koje ekskluzivno donosi Jutarnji List Severina je obukla crnu mrežastu ljetnu haljinu koja pokazuje koliko brzo se njena linija vraća u željenu formu. Tome će sigurno pridonijeti i naporni nastupi koji su planirani do kraja ljeta.

– Ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista. Možda je jedan konfekcijski broj veća. Mjesečno sam gubila po dva, tri kilograma, a i nespavanje je valjda učinilo svoje. Tek sam prošli mjesec počela s laganim vježbanjem i osjećam se odlično – ispričala je Severina u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.

Na Veliki Brijun stigla je luksuznim gliserom, a oko hotela Neptun u kojem je odsjela vozila je svoje društvo u električnom vozilu, te sa sinom obišla i lokalni muzej.

Snimio Srećko Niketić / CROPIX

Linker
27. travanj 2024 00:34