EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Severina: Istina je, zaručena sam

Pojedini mediji svakodnevno prenose netočne informacije pozivajući se na izvore bliske Severini . Ima i slučajeva kada im je odbijen intervju, većinom zato što Severina pokušava privatni život držati podalje od javnosti, pa namjerno iskrivljavaju činjenice. Zad­nji takav primjer je i objava da su se Severina i Milan posvađali. Nije u redu da mediji izmišljaju pri­­če i na taj način zlorabe svoj položaj – oglasio se početkom tjedna Severinin menadžer Tomica Pet­­rović, ogorčen što mediji ne prestaju “stvarati vijesti” o ljubavnom životu 38-godišnje splitske pjevačice.

Severina predstavila anticelulitnu kremu

Severina je to, pak, demantirala na svoj način. Za­­nosna u Estare Culto haljini s točkicama i na­­­smijana pojavila se u ponedjeljak u zagrebačkom baru Plaza na promociji kozmetike Skeyndor, čije je zaštitno lice. Istina, nije ju dopratio 45-godišnji biznismen Milan Popović , s kojim je u vezi od la­­nj­­skog prosinca, ali se na njezinom desnom prstenja­ku sjajio prsten od ružičastog zlata s raznobojnim draguljima iz Cartierove kolekcije Love (Lju­­bav). Nije ga ni pokušala skriti. Dapače, bila je to kraljevska pobjeda nad tračevima kojih se naslušala posljednjih dana. A kralj bakra čekao ju je – kod kuće.

Je li istina da ste se zaručili? – Jesmo, zaručili smo se. I on mene i ja njega. Jako se volimo i jako smo zaljubljeni, i to je osoba s kojom ću provesti ostatak života.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju sa Severinom, u kojem otkriva detalje oko svojih zaruka s Milanom Popovićem, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 848).

Linker
03. svibanj 2024 19:08