GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Severina: Jednom sam molila policiju da me kazne

Severina je u Glazbeni show Dalibora Petka došla promovirati novu pjesmu Alcatraz koja je uvertira u njen novi album za koji već ima osam odabranih pjesama.

– Sve pjesme birane su po mom guštu i svjetonazoru. Sljedeću pjesmu objavit ću krajem četvrtog mjeseca, a nakon toga jednu prije ljeta. Dugo ću ih slušati pa se bojim da ih se ne preslušam – ispričala je pjevačica, a u eteru Narodnog radija otkrila je i neke stvari iz prošlosti.

– Priznajem da sam jednom ukrala i to hulahopke – ispovjedila se Severina kazavši da je probala i pucati iz zračne puške. Prisjetila se i da je jednom markirala iz škole, kad je s prijateljima otišla na utakmicu Hajduk – Željezičar. Nikad se nije tukla, kaže, a majci je baš uvijek sve govorila o svojim dečkima.

Priznala je i kako je jednom molila policiju da ju kazne jer nije bila vezana:

– Inače me uvijek puste – iskreno je priznala Severina.

U studio Narodnog Severina je došla na štakama koje je ukrasila Majda Postružin. Mlada dizajnerica priznala je da je na štakama oko 2 i pol tisuće Swarovski kristala, kao i da dizajnira nove, koje će imati rozu čipku. Na pitanje što će sa štakama kad ozdravi pjevačica je rekla:

– Kako to misliš? Pa ja sam kao Svjetsko prvenstvo, svake četiri godine lomim nogu – našalila se priznavši da joj štikle jako nedostaju.

Otkada miruje puno više sluša što rade njene kolege, a ono što joj se posebno svidjelo je novi album Dubioze kolektiv.

Pjevačica je odgovarala i na pitanja slušatelja pa tako i što bi savjetovala sinu Aleksandru da krene maminim stopama.

– Nema savjeta, osim ako on sam ne bi tražio savjet. Nadam se da će odabrati zanimanje za koje će ga srce pitati, a ja ću ga podržati. Ako ga pjevanje bude veselilo, također – rekla je Severina koja je kazala da nisu točne glasine da ponovno ljubi.

Linker
13. travanj 2024 03:50