VOLI IZAZOVE

Severina kreće u politiku?

Hrvatski mediji nedavno su objavili Severinine fotografije u zagrljaju momka Slavka Šajinovića dok uživaju na prepunoj plaži. Dugo vremena se uspješno skrivala od objektiva tijekom ljetovanja, ali je ovaj put (ne)namjerno dopustila publici da zaviri i u taj dio njenog života, piše Slobodna Dalmacija.

Na pitanje kako se to desilo, Severina je za Sarajevo X-com rekla da danas svi imaju mobilne aparate i da ne zna kako su je paparazzi uspjeli snimiti.

Poslije prošlogodišnjeg prepucavanja sa premijerkom Hrvatske, Jadrankom Kosor i Severininog pritiska da se promijeni Zakon o umjetnoj oplodnji, pjevačica je ovog ljeta potpisala peticiju kojom sindikati žele izboriti referendum o izmjenama Zakona o radu. Severina je time pokazala da aktivno prati politiku, a za Sarajevo X-com je rekla da se ima namjeru jednog dana aktivno politički angažirati.

– Istina je da sam potpisala peticiju i imam namjeru politički se angažirati. Volim nove izazove, politika me zaista privlači i vjerujem da bih mogla uspjeti u tome – samouvjerena je Severina.

Seve je i ove, kao i prošle godine, posjetila bh-prijestolnicu tijekom Sarajevo Film Festivala. Izrazila je svoje oduševljene Sarajevom rekavši da mu se divi.

– Rekla sam da je SFF veliki događaj u regiji i da me svake godine privuče na dolazak u Sarajevo. SFF dodjeljuje nagradu “Srce Sarajeva”, a to nije bez razloga, jer Sarajevo je jedno veliko srce, svi ste vi zapravo jedno veliko srce. Divim se Sarajevu – rekla je Severina.

U posljednje vrijeme Severina u Sarajevu nastupa uglavnom u manjim prostorima, pa publika sa nestrpljenjem očekuje veliki koncert.

– To mi je velika želja. Do sada sam u Sarajevu nastupala samo na klupskim svirkama i uvijek mi je bilo odlično sa sarajevskom publikom, a u budućnosti moji fanovi mogu očekivati veliki koncert, potrudit ću se da to bude u najskorije vrijeme – izjavila je Severina.

Linker
16. travanj 2024 03:43