Davor Matota
CRO A PORTER

Severina ne skida svoju krunu

Na prvu večer Cro-a-Portera stigli su mnogi poznati među kojima se opet isticala “kraljica” Severina sa krunom na glavi, no ovaj put nosila je i kaput u stilu kraljevskog ogrtača.

Na Zagrebački velesajam stigli su i Maja Šuput, koja je nosila haljinu svog prijatelja Marka Grubnića iz njegove kolekcije Gossip, zatim Sanja Doležal koja je revije pratila u društvu sina Luke, Anica Martinović, Petra Nižetić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Ines Preindl, Borna Rajić i mnogi drugi.

Svi su naglasili kako su, među ostalimm, došli kako bi podržali Matiju Vujicu. Na pitanje zašto svi tako vole našu dizajnericu odgovor je dala bivša misica Anica Kovač:

– Matija je jedna posebna osoba i u tome je tajna njezinih kreacija. Njezina dugovječnost i održivost na hrvatskoj dizajnerskoj sceni sve govori – rekla je za Gloriju.

Sve prisutne dame složile su se da treba podržati domaći dizjan, a o budućnosti komada odjeće s etiketom ‘Made in Croatia” pozitivno se izrazila Anica Kovač koja je zaključila da hrvatski dizajneri slijede svjetske modne trendove, ali da su pristupačni cijenama.

Linker
20. travanj 2024 04:41