MODNI SEKS I GRAD

Severina nosila Nikolića, a Branka Krstulović Lanvin

Hrvatska premijera drugog nastavka filma ‘Seks i grad’ sinoć je u zagrebačkom Cinestaru Novi Zagreb okupila brojne poznate Hrvatice, koje su, baš kao i same junakinje filma, velike štovateljice mode.

Splitska pjevačica Severina Vučković odjenula je plavu satensku haljinu beogradskog dizajnera Aleksandra Nikolića , koji je svoje kreacije predstavio na ovosezonskom Cro-A- Porteru. Stajling je dopunila plavim sandalama, a točka na i cijelog izgleda bila je zlatna večernja torbica.

Bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović , odlučila se za svilenu haljinu boje starog zlata, čiji dizajn potpisuje prestižna pariška modna kuća Lanvin.

Za razliku od većine žena koje su odjenule haljine, manekenka Kristina Smoje na premijeru je došla u čipkastom topu londonske modne kuće Temperley i crnim hlačama.

Dok se Morana Saračević – jedna od sestara iz modnog dvojca Boudoir – odlučila za crno-smeđu haljinu iz vlastite produkcije, Martina Čičko Karapetrić odjenula je crnu haljinu koju je za modnu kuću Mango dizajnirao libanonski dizajner Zuhair Murad.

Linker
28. travanj 2024 20:49