RAZGOVOR S OBOŽAVATELJIMA

Severina: Slobodno vrijeme provodim s Aleksandrom

– Smotana sam kad moram pričati o sebi, kad vidim brojke uvijek se pitam je li u pitanju netko drugi možda – rekla je splitska pjevačica ganuta brojkom od više od 400.000 obožavatelja, koliko ima na Facebooku.

U povodu petog rođendana svoje službene stranice na toj društvenoj mreži Severina je odgovarala na pitanja obožavatelja, među kojima je najviše bilo o aktualnoj turneji ‘Dobrodošao u klub’ te skorom zagrebačkom koncertu, koji će se održati 11. svibnja u Areni, a za koji su ulaznice rasprodane.

– Ponekad oglupim od sreće na vlastitim koncertima. U Skopju sam tako triputa rekla da dolazim iz Splita, pozdravljala Sloveniju iz Makedonije..bila sam jako uzbuđena i dobro raspoložena – odgovorila je Severina na pitanje koji joj se najveći gaf dogodio na koncertu.

Na brojne upite kad će nastupiti u svom rodnom gradu, pjevačica je najavila nastup u Splitu početkom listopada.

– Počela sam pjevati kad sam kao djevojčica ostajala sama kod kuće pa bih otvorila prozore, poslagala lutke na krevet i pjevala im da se ne osjećam sama i da me ne bude strah – opisala je Severina svoja prva pjevačka iskustva.

Na pitanje kako najviše voli provoditi slobodno vrijeme odgovorila je da joj je najljepše biti u šetnji sa sinom Aleksandrom: – U posljednje vrijeme imam puno obaveza, pa stvarno svaki slobodni trenutak provodim sa sinom.

Linker
29. travanj 2024 07:13