KRIZA ILI OBAVEZE

Severinin dragi zatvorio sportski centar

Sportski centar Myme Riječanina Slavka Šajinovića , koji je hrvatskoj javnosti postao poznat kao dečko popularne Severine , zatvoren je još od ljeta, a kako trenutno stvari stoje, nema nikakvih naznaka da bi se uskoro mogao otvoriti.

Iako se po Rijeci pričalo da ga je Šainović zatvorio tek privremeno zbog preuređenja, na jesen je iz upućenih izvora krenula priča da je taj poduzetnik potpuno odustao od centra. Navodno, posao nije baš cvao, posjetitelja je bilo manje nego što se očekivalo, a najam prostora preskup, pa je Severininom dečku centar postao financijski uteg, piše Jutarnji list . Myme je smješten u bivšoj tvorničkoj hali na riječkim Pećinama, blizu shopping centra Tower. Riječani su ondje dolazili na skvoš, badminton i mali nogomet, a svjedoci tvrde da se tu i tamo u Mymi mogla sresti i Severina. Upravo je u prostorima teretane u tom centru Šainović svojedobno i slomio nogu te je nakon što je započeo vezu s popularnom pjevačicom dugo vremena hodao sa štakama. Proljetos je u sklopu centra otvorio i kafić koji je također jesen dočekao zatvorenih vrata.

U međuvremenu, Slavko Šainović postao je stalna pratnja Severini na svim medijski eksponiranim događajima, pa postoji mogućnost da je od posla s Mymom, koji je svakodnevna preokupacija, odustao i zbog napornog “celebrity rasporeda”.

Linker
28. travanj 2024 06:50