GLAMUR I INTIMA

Severinina večer za staro društvo

Neupitna zvijezda, ali i pristupačna osoba koja nikada ne zaboravlja prijatelje stečene tijekom više od dvadeset godina karijere – to su samo neke od pohvala uzvanika na račun Severine , posebne gošće promocije novog broja GlorijeGLAM na čijoj se naslovnici nalazi.

Raskošni modni editorijal i intervju u kojem je pjevačica otkrila detalje o životu sa sinom Aleksandrom, karijeri, ulasku u četrdesete i burnoj godini koja je iza nje bili su i odličan povod za glazbeno druženje u Severininoj režiji. Najprije je sa Sašom Lošićem i Plavim orkestrom dogovorila da će tijekom predstavljanja GlorijeGLAM u Pepermintu zajedno promovirati i nove albume, “Dobro došao u klub” i “Sedam”, a potom je ruku pod ruku iz bijele limuzine izašla s još jednom prijateljicom – Danijelom Martinović.

Estradni prvaci poput Tonyja Cetinskog, Kemala Montena, Maje Vučić i Ivane Banfić , ali i poznati iz svijeta mode, filma, gastronomije, gospodarstva… natjecali su se u epitetima na račun zvijezde večeri, odjevene u kombinaciju u kojoj je pozirala i Mare Milin za GlorijuGLAM. I za svakog je od njih, kao i za brojne medije, pronašla vremena, a da je vedar duh nikada neće napustiti usprkos svim životnim udarcima pokazala je i sjajno primivši šalu Tonyja Cetinskog koji joj je zaželio dobrodošlicu u “klub rastavljenih”. Glamurozna večer društvene kreme tako je postala intimno druženje i mjesto susreta starih prijatelja na kojem su i obožavatelji dobili priliku pozirati uz svoje idole.

I dok su u razglasima tutnjali hitovi Severine i Plavog orkestra u aranžmanu privremenog DJ-a Loše, Lejla Filipović, Željko Bebek, Korana Gvozdić, Matija Vuica, Anamarija Asanović, Veljko Marton i drugi listali su 202 stranice GLAMA ispunjene pričama o Ivani Primorac, Kseniji Vrbanić, Nicholasu Kirkwoodu, zimskim trendovima, najljepšim satovima, dijamantima Coco Chanel, nakitu Nenada Sovilja, egzotičnim putovanjima, mirisnim božićnim poslasticama i dizajnerskim krevetima Brada Pitta.

Nije čudo da se, kako kaže Bebek, Glorija uvijek nalazi na stolu u obiteljskom dnevnom boravku, da Lejla Filipović ne može bez njenih editorijala i da je Severina smatra nezaobilaznim štivom za žene koje znaju što žele.

Pogledajte i video prilog ugodnog druženja.

Linker
25. travanj 2024 13:15