JLP
PREDSTAVLJANJE ALBUMA

Shakira: Dvoumila sam se oko veze s Piqueom jer je 10 godina mlađi

Slavna pjevačica predstavila je svoj dugo očekivani album Shakira na partyju na iHeartRadio u Kaliforniji, a u intervjuu je priznala da je pjesma 23 najosobnija pjesma koju je do sada napisala.

Shakira (37) je na predstavljanju albuma otpjevala nekoliko pjesama s novog albuma, a između ostalog i pjesmu pod nazivom 23 koja govori o početku ljubavi između nje i njenog partnera, Gerarda Piquéa (27).

– Pjesma 23 najosobnija je pjesma koju sam ikada napisala jer govori o početku ljubavi između mene i Gerarda – priznala je kolumbijska pjevačica te objasnila da su se ona i Piqué upoznali kada je on imao 23 godine pa je zbog toga takav naziv pjesme.

Piqué je deset godina mlađi od Shakire zbog čega je, kako je priznala, na početku malo oklijevala i dvoumila se oko veze, ali ju je nogometaš ipak osvojio. Sretan par upoznao se 2010. godine, a danas su ponosni roditelji Milana Piquéa Mebaraka (1).

Poznata pjevačica priznala je i da ne vjeruje u ljubav na prvi pogled:

– To je jako teško pitanje. Mislim da se na ljubavi treba raditi i da se ona razvija kroz vrijeme i iskustvo. Ljubav je praksa.

Pogledajte u fotogaleriji kako je izgledalo predstavljanje novog albuma Shakira!

Linker
23. veljača 2024 00:39