EMOTIVNO PRIZNANJE

Sharon Stone izgubila je dvoje djece

Američka glumica Sharon Stone (51), koja sa suprugom Philom Bronsteinom s kojim je u braku već 11 godina, ima tri usvojena sina, Roana, Lairda i Quinna, otkrila je da je u prošlosti imala dva spontana pobačaja te opisuje ta bolna iskustva kao nešto najgore u životu.

– Imala sam dvije trudnoće koje su bile prekinute u visokom petom mjesecu. Morala sam na operacije kad su mi djeca umrla. To iskustvo bilo je nepodnošljivo – opisala je Sharon Stone najteže dane u svome životu u intervjuu za magazin Prestige.

Holivudska zvijezda dodala je kako ju je grozna bol uvela u čudno stanje svijesti te je nesmotreno izjavila da je potres u Sichuanu 2008. zapravo karmička odrada zbog načina na koji Kina tretira Tibet. Glumica se u niz prilika nakon toga javno ispričala zbog tog komentara te je dugo bila na udaru javnost.

– U toj fazi bila sam izluđena. Grozan gubitak njihove djece u katastrofi bacio me u očaj. Povezala sam se s njihovom boli preko moje boli zbog gubitka djece. U tom trenutku toliko sam žalovala, da sam prvenstveno progovorila kao majka u velikoj boli, nisam razmišljala o posljedicama moje izjave – objasnila je Sharon Stone.

Linker
05. svibanj 2024 19:42