BORIS NOVKOVIĆ

Sin se zove Noa

Pjevač Boris Novković danas je prvi put postao otac. Njegova 32-godišnja supruga Lucija rodila je jutros u 10.15 sati sina Nou u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik, objavio je portal 24sata.hr. Najmlađi Novković težak je 3510 grama i dugačak 50 centimetara, a 41-godišnji Boris bio je na porodu uz svoju suprugu.

– Što da vam kažem? Presretan sam. Posljednjih godina priželjkivao sam postati tata, osjetivši da sam spreman za tu odgovornost. Posložio sam sve bitne “kockice” u životu, a prije osam mjeseci Lucija i ja uselili smo se u novi, veći stan, u kojem smo prije i nego što je zatrudnjela, predvidjeli i dječju sobu. U srcu sam osjetio da je vrijeme za dijete. I želja mi se ostvarila – kazao je prije nekoliko mjeseci Boris Novković u intervjuu Gloriji, kada je otkrio sretnu vijest.

Sretni par mjesecima je skrivao vijest o trudnoći od novinara, jer su se prvo htjeli uvjeriti da će sve biti dobro s trudnoćom. Na sreću, sve je prošlo u najboljem redu, pa su Lucija i Boris od danas ponosni roditelji maloga Noe.

Linker
26. travanj 2024 21:37