Instagram/Ladygaga
OD 2011. GODINE

Skladna veza kontroverzne pjevačice

Poznata pjevačica objavila je novu fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom Taylorom Kinneyjem (33) samo nekoliko dana nakon što je gledala vjenčanice.

Lady Gaga (28) viđena je prošlog tjedna kako u Torontu s mamom Cynthiom gleda vjenčanice, zbog čega su krenula nagađanja da bi kontroverzna pjevačica mogla uskoro izreći sudobonosno ˝da˝.

Objavom fotografije na svom Instagram profilu Lady Gaga ta je nagađanja samo još više potaknula, jer ona i Taylor jako rijetko izlaze zajedno u javnost, a niti zajedničke fotografije ne objavljuju često.

Slavna pjevačica i glumac upoznali su se 2011. godine na snimanju spota za njenu pjesmu You and I, a unatoč brojnim kontroverzama po kojima je Lady Gaga poznata, svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti i rijetko priča o svojoj vezi s Taylorom.

Ipak, njezino razgledavanje vjenčanica ne mora nužno biti dio planova za svadbenu svečanost, jer je prije nekoliko tjedana iz hotela u Montrealu izašla odjevena u vjenčanicu samo kako bi privukla pozornost i iznenadila obožavatelje.

Linker
26. travanj 2024 19:59