WINONA RYDER

Skoro umrla od predoziranja

Winona Ryder odvezena je u bolnicu nakon sumnje da se predozirala lijekovima na letu iz Los Angelesa u Englesku.

Avion britanske zrakoplovne tvrtke prisilno se spustio 22 minute prije predviđenog vremena za slijetanje pošto je glumici trebala hitna liječnička intervencija. Zvijezda filmova “Beetlejuice” i “Edward Škaroruki” primljena je na hitni odjel bolnice Hillingdon u zapadnom Londonu, gdje su joj ispumpali želudac.

37-godišnja glumica, koja pati od kleptomanije, navodno se toliko boji letenja da je pretjerala s uzimanjem tableta Xanax, koje se koriste za smirenje.

-Pozlilo joj je na letu pa je otpremljena u bolnicu. Ondje je provela sat vremena nakon čega je otpuštena, s konstatacijom da ne pati od ozbiljnijih teškoća i da je u dobroj formi – izjavio je glumičin glasnogovornik, ublažavajući neugodnost incidenta, iako su putnici aviona i svjedoci događaja tvrdili drugačije.

-Bilo je sablasno, ona je izgleda očajno i problijedjela je, a tad je nastala masovna pomutnja u avionu. Svi putnici, a pogotovo osoblje aviona, veoma su se zabrinuli i uplašili za nju – naknadno su novinarima opisali situaciju očevici.

Glumica nominirana za Oscara dvaput je tijekom leta, koji je trajao deset sati, pala u nesvijest, a u bolnici se nakon toga prijavila pod lažnim imenom.

Gordana Kolanović

Linker
27. travanj 2024 20:02