RIHANNA

Skriva se od dečka

R&B zvijezda Rihanna tvrdi da ju je njezin dečko Chris Brown (19) davio dok se nije onesvjestila tijekom njihove žestoke svađe koja se dogodila u nedjelju u Los Angelesu.

Pjevačica je pristala na potpunu suradnju s policijom te im je priznala da je Brown s kojim je više od godinu dana u vezi, zaustavio svoj auto, započeo svađu i prijetio da će ju ubiti.

Navodno je pjevačica usred verbalnog sukoba, bacila njegov ključ iz auta, a on je pobjesnio nakon što ga nije mogao naći te ju je napao i probao zadaviti. Rihanna je izgubila svijest a kad je došla k sebi, njezin dečko već je pobjegao s “mjesta zločina”, prenosi internetska stranica E!.

Policajci koji su stigli i pomogli mladoj glazbenici, bili su šokirani njezinim užasnim ozljedama, koje su uključivale rasječenu usnicu, natečeno lice i otiske ugriza te su je odmah odveli u medicinski centar Cedars-Sinai.

Pjevačica se momentalno skriva, otkazala je proslavu 21. rođendana, koja se trebala odigrati 20. veljače, kao i dio turneje. Unatoč tome, njezina obitelj uvjerava obožavatelje da nemaju razloga za brigu.

-Ne želim alarmirati ljude. Rihanna je dobro, uspješno se oporavlja – izjavila je njezina baka Clara Brathwaite.

Linker
04. svibanj 2024 21:13