KATE HUDSON

Slaba na sportaše

Američka glumica Kate Hudson (30) i bejzbol zvijezda Alex Rodriguez (33) u ljubavnoj su vezi. Naime, zvijezda filma “Put do slave” i igrač New York Yankeesa, koji je postao poznat i zbog veze sa sedamnaest godina starijom pop divom Madonnom, uhvaćeni su u jednom njujorškom restoranu kako razmjenjuju poljupce.

Prije nekoliko tjedana, Kate je Alexa pratila u Dallas gdje je njegov klub New York Yankees odigrao čak tri utakmice protiv Texsas Rangersa. Glumica je na put povela i svog petogodišnjeg sina Rydera kojeg je dobila u braku s glazbenikom Chrisom Robinsonom, vođom rock grupe The Black Crowes. Njih dvoje odsjeli su u istom hotelu kao i Alex i njegova momčad. Kako bi jednu od utakmica mogla pogledati u miru, glumica je sina poslala u obližnji park na igru u pratnji dadilje dok je ona s tribina navijala za klub svog novog dečka.

Kate Hudson, koja trenutno u Oklahomi snima film “Ubojica u meni” zbog kojeg je svoju inače plavu kosu obojila u smeđe, nedavno je bila u vezi s još jednim sportašem: slavnim teksaškim biciklistom Lanceom Armstrongom (36), sedmerostrukim pobjednikom Tour de Francea.

Linker
29. travanj 2024 07:49