NESTAŠNA ODJEĆA

Slavica Ecclestone: Nitko mi nije rekao da mi se haljina podignula

Čak ni razvod braka od najmoćnijeg čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea , nakon čega je postala bogatija za 2,4 milijarde funti, nije toliko punio strane i domaće novinske stupce kao nedavni modni gaf Slavice Ecclestone na srpskoj modnoj reviji . Bivša 51-godišnja manekenka, koja inače uvijek vodi računa da izgleda savršeno na svakom eventu te se oduvijek smatrala modno nepogrešivom divom, počastila je cijeli svijet direktnim pogledom na svoju razgolićenu stražnjicu, piše Jutarnji list.

Kako se moglo dogoditi da se Slavičina haljina toliko podigla i otkrila crne hulahupke ispod kojih su se nazirale bijele tangice, a da pritom atraktivna razvedenica to uopće nije primijetila već je lagodno čavrljala u društvu pjevača Harisa Džinovića, postalo je glavno pitanje u svim tračerskim kuloarima. Dodatno je trač začinila činjenica da nije bila riječ o nezgodi s haljinom koju može primijetiti samo dobro istrenirano paparazzi oko, već je pogled na Slavičinu stražnjicu bio dostupan svima.

FOTO Najveći modni grijeh Slavice Ecclestone

– Od svih uzvanika nitko mi nije imao srca reći da se haljina podigla. A sve se vjerojatno dogodilo kada sam izašla iz automobila i ulazila na event – ispričala je Slavica i rekla kako je spontano čavrljala s mnogobrojnim uzvanicima i mnogim dragima ljudima te da joj još uvijek nije jasno zašto je nitko nije upozorio na neprimjereni gaf.

Ivana Sokač / Jutarnji list

Tekst u cijelosti pročitajte na stranicama Jutarnjeg lista

Linker
27. travanj 2024 16:30