TONY CETINSKI

Slavlje s obožavateljicama

Tonyja slušam od kad sam prohodala pa su mi koncerti i ručak s njim doista bili ispunjenje snova. Iako mi je njegova najdraža pjesma “Umirem sto puta dnevno”, najemotivniji trenutak bio je kada je za bijelim klavirom pjevao “23. prosinac” dok su se na video zidu izmjenjivale fotografije pokojnih Toše Proeskog i Dine Dvornika, a mi smo uključenim mobitelima dočaravali zvjedano nebo. Taj prizor neću nikada zaboraviti – uzbuđenim glasom ispričala je 24-godišnja Josipa Papec, odgojiteljica iz Varaždina, koja je s Nikolinom Muss (29), ekonomskom tehničarkom iz Zagreba, u Glorijinoj nagradnoj igri osvojila ulaznice za koncert Tonyja Cetinskog te ručak s popularnim pjevačem u zagrebačkom hotelu Aristos gdje su i noćile u organizaciji adriatica.net CENTAR PUTOVANJA.

Vesele djevojke oduševile su Tonyja svojom spontanošću pa je na ručku djeleći autograme na fotografije s koncerta i CD “Ako to se zove ljubav” u izdanju Hit Recordsa, zaboravio na promuklost i bolno grlo. Glorijine dobitnice i njihove prijateljice Adriana Sivec i Anita Horvat raspitivale su se kako je Tonyjeva 4-mjesečna kćerkica Pia koju ima sa suprugom i menadžericom Ivanom Nobilo, a sretni otac pohvalivši svoju kćerkicu da je mirna beba, otkrio je i to da se nakon dva koncerta u rasprodanoj zagrebačkoj Areni drugi dan oporavljao uz puničinu musaku.

– Sada slijedi odmor. Samo ću se izležavati na suncu i možda pročitati koju knjigu – otkrio je Tony plan oporavka nakon dva iscrpljujuća koncerta. Iako uskoro ima dobar razlog za slavlje, naime 31. svibnja će napuniti četrdeset godina, novih tuluma neće biti.

– Kakvo slavlje, ja sam prestar za to – kazao je Tony, koji će rođendan ipak proslaviti, ali na ručku u obiteljskoj atmosferi.

Sanja Renić

Linker
04. svibanj 2024 18:03