ZVIJEZDE 2008.: IGOR MEŠIN

Slavlje utroje

Većina TV gledatelja 41-godišnjeg zagrebačkog glumca pamti kao Milu Cara, vozača Hitne pomoći u Našoj maloj klinici. Ili pak, kao hipohondričnog Nenu Kosmičkog iz serijala “Odmori se, zaslužio si”. A on tako lijepo pjeva. Od odjavne špice u spomenutoj seriji do showa Zvijezde pjevaju. Istina, nema baš visoko mišljenje o svojim vokalnim sposobnostima, ali u životu se stvarno napjevao: od školskog zbora do mjuzikla “Chicago”, “Skidajte se do kraja” i “Briljantin” u svom matičnom kazalištu Komedija. A zapjevuši i s natjecateljima u kvizu Ne zaboravi stihove, koji vodi drugu sezonu.

NAJLJEPŠI DOGAĐAJ – Ništa ne bih mogao posebno izdvojiti. Sve mi je baš nekako išlo OK.

SVETO IME DINAMO – Kad bih počeo govoriti o događanjima u društvu, onda bi ovaj razgovor otišao u drugom smjeru, a to ne bi bilo prigodno za Novu godinu. Što se tiče mog privatnog života i posla, ništa mi se nije toliko zamjerilo da bih to pamtio kao ružan događaj. Brine me, istina, situacija u Dinamu, ali o tome neka Mamić razmišlja. Ali kad bih mogao vratiti vrijeme unatrag i imao moć promijeniti neke stvari, Dudu ne bi slomio nogu i mi bismo bili u finalu Europskog prvenstva u nogometu.

ZA SREĆU JE POTREBNO TROJE – Novu godinu dočekat ću u krugu obitelji i sve najbolje najprije ću poželjeti supruzi i kćeri. Veselim se tom slavlju utroje jer sam se i te kako poželio mira.

PLANOVI ZA SLJEDEĆU GODINU – Dosta su ambiciozni, a, nadam se i ostvarivi. Kako su mi rekli, i dalje ću se pojavljivati na televiziji u istim projektima, a tu su i uloge u kazalištu, pa i na filmu, ali još ništa nije konkretizirano. U svakom slučaju, bude li mi sljedeća godina kao ova, bit ću prezadovoljan.

Pročitali ste skraćeni tekst iz tiskanog izdanja Glorije. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 729 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
29. travanj 2024 10:03