Screenshot
OBOŽAVATELJI RAZOČARANI

Slavni glumci odustaju od uloga superjunaka

Jennifer Lawrence (24) i Hugh Jackman (46) šokirali su obožavatelje popularnog filmskog serijala X-Men najavom da više neće utjeloviti poznate likove – Mystique i Wolverinea.

Mlada oskarovka vijesti je potvrdila na premijeri svog novog filma Serena izjavivši da je X-Men: Apocalypse posljednji nastavak filmskog serijala u kojem će glumiti Mystique. Jennifer se prvi put u serijalu pojavila 2011. godine, kada je ulogu opake kameleonke preuzela od Rebecce Romijn.

Ipak, obožavateljima još teže pada odlazak Hugha Jackmana nakon 17 godina uspješne suradnje s popularnim filmskim serijalom.

Poznati glumac na svom je Instagram profilu objavio fotografiju pokraj koje je napisao “Wolverine… posljednji put” i time svima potvrdio da će mu to biti posljednji film o popularnom superjunaku.

WOLVERINE …ONE LAST TIME. HJ

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Mar 28, 2015 at 10:40am PDT

Slavni glumac svoju je prvu ulogu u popularnom serijalu dobio 1999. godine i od tada je utjelovljivao Wolverinea u svim X-Men filmovima.

Iako je Hugh potvrdio da će Wolverine 3, koji bi trebao izaći 2017., biti njegov posljednji film u kojem će utjeloviti superjunaka, nije poznato hoće li glumiti u nastavku X-Men: Apocalypse koji u kina stiže 2016. godine.

Linker
27. travanj 2024 16:54