NATALI DIZDAR I DRAŽEN ČUČEK

Smijeh, vino i ples do jutra

Veselo i opušteno – tim bi se riječima mogla opisati atmosfera u HTV-ovom studiju Anton Marti, tijekom subotnje finalne emisije „Zvijezde pjevaju“. Svih osam parova koji su se natjecali za laskavu titulu pobjednika treće sezone pjevačkog showa došli su podržati finaliste, te uz salve smijeha, pjesme i crnog vina, napravili vrhunsku atmosferu ispred, ali i iza televizijskih kamera.

Najbolje raspoložena bila je TV voditeljica Katja Kušec, koja je ponovno zabljesnula u tirkiznoj kratkoj haljini modne marke Hugo Boss. Iako joj je haljina savršeno pristajala problem su bile cipele koje su ju žuljale te ih je odlučila skinuti i zaplesati bosa. U pomoć je priskočio i Davor Dretar Drele koji je simpatičnoj voditeljici u par navrata na kauču u green roomu izmasirao stopala.

Pobjednici ovosezonskog showa Natali Dizdar i Dražen Čuček zadovoljni su svojim uspjehom, ali i prijateljskim odnosom koji se razvio između njih tijekom svakodnevnog zajedničkog druženja uz pjesmu.

– Zadovoljna sam pobjedom, iako nisam niti razmišljala o njoj. Mislim da je tajna našeg uspjeha u tome što smo tijekom svakog nastupa bili opušteni. Išli smo od emisije do emisije pa što bude – izjavila je mlada Zadranka.

Iako mu je pobjeda izmakla za dlaku, glumca Duška Modrinića njegovi su prijatelji dočekali pjesmom „You Are The Champion“. Među ekipom bila je i Duškova djevojka Andrea Putnik, apsolventica pedagodije, te mama i mlađi brat. Pobjednici i poraženi skupa sa svim natjecateljima ovosezonskog showa slavlje su nastavili u kafiću „Domino“ na zagrebačkom Cvjetnom naselju gdje su uz hitove Zdravka Čolića i Miše Kovača pokazivali svoje plesno umijeće.

Barbara Ivezić

Linker
19. svibanj 2024 15:48