POSH FANTASY BAR

Snježana Mehun otvorila okupljalište poznatih

Sudeći po gužvi na otvorenju Posh Fantasy Bara, novo mjesto za izlazak u zagrebačkom Cascade centru bit će popularno među hrvatskim celebrityjima.

Kako izgleda klub koji već u svojem imenu nudi otmjenost ječer su došli provjeriti Viktorija Rađa, Robert i Anica Kovač, Lana Klingor, Alka Vuica, Marija Cvitanović, Lana Pavić te mnogi drugi.

Budući da vlasnica Posha, Snježana Mehun, ima mnogo prijatelja među poznatima tako se nije mogla odlučiti za samo jednu kumu pa ih ovaj bar ima čak tri – Nikolinu Pišek, Sanju Duggan te Nives Drpić koja je oduševila prisutne svojom plesnom točkom iz mjuzikla ‘Chicago’ – unatoč hladnoći Nives se skinula u korzet i uskočila u divovsku čašu šampanjca.

– Htjela sam napraviti nešto čega nema u Zagrebu. Posh je kafić u kojem po danu možete popiti kavu s prijateljicama, a iza ponoći mijenja svoju rasvjetu i glazbu te postaje noćni klub – kaže poduzetnica Snježana Mehun, čiji dečko Mihael Galeković je suvlasnik kluba.

Bar je uređen po uzoru na popularna mjesta za izlazak u Londonu, pa je uređenje prepustila Tomislavu Čopu, dizajneru koji inače živi i radi u Londonu. Po želji vlasnice, prostor je multifunkcionalan, pa će preko dana osim pića, nuditi i kolače i sitne grickalice iz kuhinje Ane Ugarković i Renea Bakalovića.

Maja Jurović

Linker
16. travanj 2024 05:41