Ilustracija /JLP / Sipa/ Cropix
U DOBRIM ODNOSIMA

Sofia Vergara - dan za sadašnjeg i bivšeg partnera

Holivudski trend prekida ljubavne veze i ostanka u prijateljskim odnosima i dalje je aktualan među brojnim zvjezdanim parovima pa tako lijepa glumica Sofia Vergara (42) i njen bivši zaručnik Nick Loeb (39) nisu propustili zajednički susret dogovoren na ulicama New Yorka. Iako je zaljubljena i u sretnoj vezi s Joeom Manganiellom (37), rado se druži i sa svojom bivšom ljubavi.

Gostujući u jednom američkom talk showu zanosna glumica otkrila je zanimljivosti iz sadašnje veze, a nekoliko sati kasnije našla se sa svojim bivšim zaručnikom.

Sofia je priznala da je presudni trenutak ulaska u novu vezu nakon raskida zaruka bila fotografija koju su joj prijatelji poslali, a na kojoj se vidi kako ju markantni glumac i sadašnji partner oduševljeno odmjerava.

– Pitala sam ga o toj fotografiji i on mi je priznao kako se ne namjerava ispričati zbog toga – zaljubljeno je izjavila Sofia kojoj od tog trenutka na ljubavnom planu sve ide savršeno.

– Nakon tog susreta počeli smo razgovarati i izlaziti – zaključila je glumica u intervjuu nakon kojeg se našla s bivšim zaručnikom Nickom.

– To nije bio romantičan susret – izjavio je izvor blizak glumici te objasnio kako su ona i Nick u jako dobrim, prijateljskim odnosima.

Sofia i Joe započeli su svoju vezu samo nekoliko mjeseci nakon njenog prekida zaruka.

Pratite nas i na Facebooku i lajkajte našu novu Fb stranicu !

Linker
02. svibanj 2024 03:12