Who Say
SUROGAT MAJKA

Sofia Vergara i Joe Manganiello imat će prvo zajedničko dijete

Američki mediji prenijeli su vijest kako je slavni glumački par nakon dva mjeseca potrage pronašao surogat majku koja će roditi njihovo prvo zajedničko dijete.

Iako ne žele u javnost izlaziti s detaljima zašto slavna glumica neće sama roditi njihovo dijete, Sofia Vergara (42) i Joe Manganiello (38) putem bliskog prijatelje poručili su kako će uskoro postati roditelji.

– Imat će surogat majku, ali će to ipak biti njihovo biološko dijete – otkrio je izvor blizak paru i dodao kako je potraga bila duga i teška jer je Sofia željela pronaći osobu u koju će imati toliko povjerenja.

Foto: Instagram

– Surogat majka biti će Sofijina prijateljica s kojom već provodi mnogo vremena i koja će joj omogućiti da što više sudjeluje u cijelom procesu trudnoće i poroda – izjavio je zajednički prijatelje slavnog para i dodao kako je Sofia od prvog dana znala da će Joe biti odličan otac i jedva čeka da postanu roditelji.

Glumica već ima sina Manola (23) kojeg je rodila jako mlada, a s Joeom se zaručila nakon samo šest mjeseci veze i na jesen planiraju veliko vjenčanje.

Foto: Instagram

Linker
29. travanj 2024 10:21