NAGRADNI NATJEČAJ

Spasi svijet i osvoji mobitel

Sony Ericsson je predstavio prvi “zeleni” mobitel – C901 Greenheart. Omogućujemo vam da ga osvojite i to vrlo lako, dovoljno je samo da iznesete svoju ideju za što učinkovitiju zaštitu okoliša. Onome tko predstavi najoriginalniju ideju pripast će “zeleni” mobitel. Svoje ideje šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sve do 9. listopada. Uz ideju pošaljite i svoje podatke (ime i prezime, adresu, broj telefona ili mobitela), kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka. Dobitnika ćemo objaviti 11. listopada, a uz mobitel podijelit ćemo i nekoliko utješnih nagrada.

Nagradna igra je završena. Dobitnici su:

1. Alen Ivanković, Osijek (mobitel Sony Ericsson C901) 2. Romana Puljek, Zagreb (majica) 3. Kristina Španić, Nova Gradiška (kapa)

Sony Ericsson C901 GreenHeart™, prvi proizvod koji je predstavljen u GreenHeart™ portfoliju, uključuje korisnički priručnik koji je integriran u telefon i zamjenjuje standardnu papirnatu verziju, što značajno smanjuje količinu papira i daje trenutni pristup korisničkim uputama i podršci za proizvod ma gdje se korisnik zatekao. Reciklirana plastika, energetski učinkovit zaslon te boje na bazi vode u konačnici rezultiraju time da je sveukupna emisija CO² smanjena za 15%.

“Zeleno” srce C901 ne znači da postoje kompromisi po pitanju kvalitete i funkcionalnosti telefona. Fotoaparat s 5 megapiksela daje kvalitetne fotografije u bilo kojem okruženju, a ugrađena ksenonska bljeskalica čini ih toliko jasnima i blistavima da potpuno utjelovljuju stvarnu situaciju koja je fotografirana.

C901GreenHeart™ donosi i WalkMate™ aplikaciju, omogućavajući korisnicima da zaista pretvore riječi u djela kada je riječ o ekološkom pristupu. Uspoređujući broj prijeđenih koraka s istim putem koji bi prešli automobilom, WalkMate™ im pomaže donijeti “zeleniju” odluku pokazujući koliko su točno uštede po pitanju emisije CO².

Linker
27. travanj 2024 08:55