TONY CETINSKI

Spektakl u Puli

Pred prepunom Arenom, Tony Cetinski održao je u Puli svoj najveći koncert u karijeri. Punih dva i pol sata Cetinski je pjevao, trčao po sceni, plesao uz pratnju mnogobrojnih plesačica te se čak provozao Segwayem na ogromnoj pozornici. Postavljena na tri kata, široka 18 i visoka 5 metara, impresivna scenografija uz vrhunsku rasvjetu još je više pridonijela spektakularnosti nastupa.

Koncert je započeo novim singlom “Umirem sto puta dnevno”, a najdirljiviji trenutak večeri bila je izvedba pjesme “23. prosinac” koju je Tony, svirajući sam na klaviru, obasjan tek jednim reflektorom u zamračenoj Areni, otpjevao svojim kolegama i prijateljima koji su nas prerano napustili. Fotografije Toše Proeskog, Đurđice Barlović, Tomislava Ivčića, Đorđa Novkovića, Mate Parlova i još mnogim vrtjele su se na video zidu, a publika je svog glazbenog idola glasom pratila u stopu.

Koreografiju za plesačice osmislila je Ivona Brnelić, nekadašnja prateća plesačica Tine Turner, a kostime koji su pratili Tonyjevu glazbenu bajku, dizajnirao je zagrebački stilist Viktor Drago.

Iako u petom mjesecu trudnoće, Tonyjeva supruga i menadžerica Ivana Nobilo Cetinski bodrila ga je tijekom cijelog nastupa a osmijeh koji joj nije silazio s lica odavao je njeno zadovoljstvo realizacijom ovog koncertnog spektakla.

Linker
27. travanj 2024 01:19