Facebook
NE MISLE DA IMAJU 'KUL' TATU

Sramotim svoju djecu

Bivši nogometaš pojadao se kako misli da sramoti svoju djecu svojim prebrižnim i emotivnim ponašanjem u javnosti.

David Beckham (39) gostovao je u showu američkog komičara Jimmyja Kimmela gdje se raspričao o obiteljskom životu. Ispričao je kako su njegovi dečki već veliki te da im nije nimalo ‘kul’ kad ih želi poljubiti ili zagrliti u javnosti.

– Moj sin Romeo okrene obraz kad ga krenem poljubiti kad ga pokupim nakon škole, a najstarijeg Brooklyna moram čekati iza ugla malo dalje od škole kako mu ne bi bilo neugodno što tata dolazi po njegu školu – rekao je David.

– No ponekad volim zezati dečke pa Romea namjero zagrlim i poljubim pred njegovim prijateljima ispred škole, a Brooklynu vičem iz auta da ga volim – kroz smijeh je ispričao bivši nogometaš.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

David je rekao kako je nakon završetka nogometne karijere krenuo u drugu profesiju.

– Sada sam taksist. Vozim svoju djecu u školu svaki dan i odlazim po njih. A svo četvero idu u različite škole – požalio se, no također i iskreno priznao da ga neopisivo veseli što može posvetiti svo svoje vrijeme svojoj djeci.

Beckham je ispričao i anegdotu sa svojom trogodišnjom kćeri Harper koja mu je, kaže, rekla da je prilično debeo, ali da ga ipak voli.

David je dodao i kako njegova supruga Victora zna djeci reći da imaju prilično kul tatu, ali da oni očito ne misle tako.

Linker
03. svibanj 2024 05:15