VIN DIESEL

Sramotne traume iz djetinjstva

Američki glumac Vin Diesel (pravim imenom Mark Sinclair Vincent) otkrio je u jednom američkom talk showu da je kao tinejdžer imao problema sa glasom. Naime, zvijezda akcijskih filmova “Riddickove kronike”, “Planet tame” i “Brzi i žestoki” osim po dotjeranom i mišićavom tijelu, postao je prepoznatljiv i po dubokom, promuklom glasu kojeg se ne bi posramili ni naj(ne)ozbiljniji najavljivači dramatičnih kino hitova.

Iako bi mnogima laskala činjenica da su ga odmalena preko telefona zamijenjivali za odraslije, seksi muškarce, Vin je otkrio da to pamti kao traumu iz djetinjstva. Glas mu se promijenio i produbio kad je mutirao u petnaestoj godini, što je rezultiralo raznim nesporazumima kojima se danas smije, ali tada mu, priznaje, nije bilo nimalo zabavno.

Glumac koji je prije filmske karijere radio kao izbacivač u jednom njujorškom noćnom klubu, postao je otac prošle godine, kad je njegova djevojka, meksički top model Palome Jaminez (25) rodila kćerkicu. Publika ga može gledati u novom nastavku akcijskog filma “Brzi i žestoki 4”, u kojem je opet zaslužan za vratolomne scene i “jurnjavu dosad neviđenu na platnu”, tvrde njegovi obožavatelji koji su već pogledali film.

Gordana Kolanović

Linker
26. travanj 2024 18:38