/ KENNELL KRISTA/SIPA
NOVA ZVIJEZDA

Stana Katić pokazala svoju seksi stranu

Glumica hrvatskih korijena, proslavljena ulogom detektivke Kate Beckett u serijalu ‘Castle’, razotkrila se u modnom editorijalu i razgovoru za New York Post

Uloga detektivke Kate Beckett u serijalu ‘Castle’ proslavila je kanadsku glumicu hrvatskih korijena Stanu Katić (34) kao jednu od perspektivnih mladih glumica, a u editorialu i razgovoru za New York Post otkrila je da je, iako mlada, lijepa, pametna i talentirana, s obje noge čvrsto na zemlji.

Stana u dizajnerskim kreacijama pozira poput fotomodela, što ne čudi s obzirom da se može pohvaliti dugim nogama, prekrasnim očima boje čokolade i slapovima duge kose. Od roditelja, koji su nakon emigracije iz Hrvatske u Kanadu pokrenuli uspješnu proizvodnju namještaja, naslijedila je upornost, borbenost i stav.

– Uvijek su me poticali da imam svoje mišljenje, da ga izražavam i branim. To je povijest moje obitelji, svi su morali biti jaki. Kao useljenici, morali su premostiti jezične barijere i početi ispočetka bez novčane sigurnosti u potpuno novom svijetu – objašnjava Stana, čiji engleski je besprijekoran, a osim srpskim, hrvatskim i slovenskim, vlada još i talijanskim i francuskim jezikom.

http://youtu.be/0knqHdxbPIo

Linker
15. travanj 2024 13:41