NAJSRETNIJI DAN FILIPA JURIČIĆA

Stigla Filipova beba

Napisala Kristinka Šćavina Snimio Davor Matota

Zagrebački glumac Filip Juričić (25) prošlog je ponedjeljka, nakon deset dana čekanja, napokon zagrlio svog prvorođenog sinčića i s njegovom majkom, novinarkom Mateom Roščić (25), napustio Kliniku za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

Naime, dječak koji je rođen u noći s 15. na 16. veljače, dobio je visoku temperaturu pa je zadržan u bolnici i liječen antibioticima. Otac ga nije mogao vidjeti jer je zbog gripe u Petrovoj bio zabranjen posjet novorođenčadi. Ipak, njegovu je majku posjećivao svaki dan u prizemlju bolnice, a po nju je došao zajedno sa svojim ocem, glumcem Perom Juričićem, s kojim je nekoć glumio u sapunici "Ljubav u zaleđu". Na dar su joj donijeli buketić orhideja i ukrcali bebu doslovce s ulaza u bolnicu u auto, kako bi izbjegli fotoreportere.

Filip Juričić dosad je više puta izjavio kako će uloga oca biti najbolja u njegovom životu, mada ne planira zajednički život i vjenčanje s njegovom majkom. Naime, u vrijeme kad je ostala trudna, Matea Roščić je službeno bila njegova bivša djevojka, a glumac je bio u vezi s TV voditeljicom Ivom Šulentić. Kad je doznala da njezin dragi čeka dijete s bivšom, Iva je prekinula vezu, a Filip je upao u depresiju od koje se liječio na psihijatrijskom odjelu Kliničke bolnice Sestre milosrdnice. Terapija je, tvrdio je tada Filip, bila uspješna, a pred njim su sada slatke muke i radosti roditeljstva.

Linker
02. svibanj 2024 16:28