BURAN RAZVOD

Stipe Marić: Shvatio sam da sam bio budala

Nakon što se prošlog mjeseca doznalo da bivša tenisačica Iva Majoli (34) više ne živi sa suprugom, poduzetnikom Stipom Marićem (31), činilo se da će njihov razvod proći u tišini. Uskoro bivši supružnici isprva nisu razgovarali s medijima, no ubrzo se to promijenilo.

– Trošila je novac sumanuto, kao da i dalje zarađuje milijune. Ponašala se kao da se naši poslovni problemi nje uopće ne tiču. Živjela je u nekom svom filmu. Shvatio sam da sam sve vrijeme zapravo bio budala i da živim sa ženom koju više ne poznajem. Ali ona je bila dobra majka našoj kćeri i smatrao sam da je najvažnije spasiti brak – kazao je tako Stipe Marić za Nedjeljni Jutarnji , ujedno otkrivši da ju svoju suprugu prijavio Centru za socijalnu skrb jer su taj dan u tjedniku Story izašle fotografije na kojima ona pozira s njihovom petogodišnjom kćerkom Mijom. Zato ju je optužio za nedolično iskorištavanje djeteta.

Iva Majoli i Stipe Marić vjenčali su 9. rujna 2006. u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka. Spektakularna svadba za 370 uzvanika održana je na Cmroku, a mladenka, tada u osmom mjesecu trudnoće, blistala je u bijeloj vjenčanici talijanske modne kuće Aimee. Mjesec i pol dana nakon vjenčanja, postali su roditelji djevojčice Mije.

Originalni tekst pročitajte OVDJE

Linker
26. travanj 2024 09:34