TANAK KAO PRUTIĆ

Što se to događa s glumcem Macaulayjem Culkinom?

Što se to događa s glumcem Macaulayjem Culkinom (31), nekoć velikom dječjom zvijezdom koja se proslavila filmom “Sam u kući”? Malo tko na fotografiji umornog, zastrašujuće mršavog, bradatog i raščupanog muškarca, nedavno snimljenoj u New Yorku, prepoznaje nekad preslatkog dječaka, čije su filmske pustolovine početkom devedesetih privlačile milijune u kina. Glumca su paparazzi snimili na ulici s limenkom energetskog pića u ruci, dan nakon što je otkazao svoj redovni mjesečni deejay nastup u njujorškom klubu Le Poisson Rouge. A kad su ga novinari upitali je li možda bolestan, stigao je škrti odgovor njegovog glasnogovornika: “Macaulay Culkin je savršenog zdravlja”.

Da nekadašnjoj zvijezdi ne ide baš najbolje, zna se već dugo, a njegovi, blago rečeno neobični potezi, često su šokirali javnost. Prvo se, kad mu je bilo samo 17, oženio za glumicu Rachel Miner, a brak im je potrajao četiri godine. Zatim se posvađao s roditeljima, optuživši ih da su loše postupali s novcem koje je zarađivao kao dijete. Prije sedam godina je, pak, uhapšen sa 17,3 dag marihuane i nekoliko tableta xanaxa, za što je osuđen na godinu dana uvjetno i 540 dolara kazne.

Uskoro su zaredale i obiteljske tragedije: 2008. je u sudaru poginula njegova mlađa sestra Dakota, a polusestra Jennifer Adamson umrla je od predoziranja drogom. Iste godine, Culkin je prekinuo osmogodišnju vezu s glumicom Milom Kunis (28), a otad nije ulazio u ozbiljnije veze. Ni na poslu mu nisu cvjetale ruže, pa se njegovi prijatelji nadaju da će mu uloga u filmu Martina J. Thomasa “Service Man”, koji bi se trebao snimati iduće godine, vratiti ako ne slavu, onda barem samopouzdanje. A za njegov sadašnji izgled kažu da je – samo malo smršavio.

Linker
26. travanj 2024 18:22