Splash
PREKID SAMO MEDIJSKI SPIN

Što znače ponovna zajednička druženja Jennifer Lopez i njenog bivšeg dečka?

Popularna pjevačica i njen bivši dečko sve više vremena provode zajedno, zbog čega su potaknuli nagađanja da su ponovno u vezi.

Jennifer Lopez (45) i Casper Smart (27) uporno tvrde da su samo jako dobri prijatelji iako su u posljednjih tjedana više puta viđeni zajedno, a čak su uhvaćeni i kako se ljube na parkiralištu.

Popularna pjevačica i njen bivši dečko razmijenili su poljubac nakon što je ona završila sa snimanjem Američkog idola, očito zaboravivši na paparazze.

Ipak, par je bio mnogo oprezniji nakon dodjele Kids’ Choice Awards kada su na party, koji je organizirao Nick Jonas, stigli odvojeno.

Jennifer i Casper zabavljali su se do ranih jutarnjih sati, kada su party napustili zajedno, a već idući dan slavna pjevačica ponovno je uživala u društvu bivšeg dečka.

Splash

FOTO: Splash

Par je nagađanja o pomirenju potaknuo nakon premijere animiranog filma Home, gdje je Casper uskočio u pomoć slavnoj pjevačici. Njen sin Max poprilično je sramežljiv i nije mu se sviđala gužva koja se stvorila za vrijeme premijere pa ga je Casper, poput pravog džentlmena, odnio do automobila.

Jennifer i Casper bili su u vezi od listopada 2011., a prekinuli su prošle godine u lipnju, nakon medijskih napisa o nevjeri mladog koreografa. Još u siječnju ove godine Jennifer je izjavljivala da je sretna sama, a Casper je nedavno kazao kako njih dvoje mnogo toga povezuje, ali da su samo prijatelji.

Američki mediji sada navode da je njihov prekid najvjerojatnije bio samo medijski spin. U to vrijeme slavna je pjevačica promovirala svoj film Boy Next Door, a dodatni publicitet išao je na ruku i Casperu koji je također promovirao film Street.

Linker
06. veljača 2023 02:32