GLORIA PROMO

Strath – švicarska formula zdravlja i vitalnosti

100% prirodni dodatak prehrani, Strath, švicarska je formula zdravlja i vitalnosti.

Ovaj biljni pripravak obiluje vitalnim elementima dobivenim plazmolizom kvasca i eliksira ljekovitog alpskog bilja neophodnima za uspostavljanje ravnoteže organizma i jačanje njegovih obrambenih funkcija.

Što je STRATH? Strath je 100% prirodan dodatak prehrani koji minimalno sadrži 61 vitalni sastojak – 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih tvari, od čega su mnogi zaslužni za jačanje imuniteta, dobrobit općeg stanja organizma i fizički izgled. Vitamini B kompleksa, folna kiselina i vitamin C zaslužni su za zdrav izgled kože, kose, noktiju, zacjeljivanje rana i antioksidativno djelovanje; lecitin i magnezij za bolje pamćenje, a komponenta beta glukana, cika i selena pozitivno utječe na jačanje imunološkog sustava i njegovih obrambenih sposobnosti.

Kako djeluje?

Strath dodatak prehrani osim što potiče stvaranje T-limfocita – stanice koje čine ”prvu crtu obrane” u našem organizmu – da lakše detektiraju i unište štetne viruse, bakterije i gljivice, ujedno pomaže i pri kvalitetnijoj apsorpciji nutritivnih elemenata iz hrane te tako uspostavlja homeostazu, ravnotežu organizma.

Od 1961. pa sve do danas, djelovanje Stratha ispituje se kliničkim studijama. Njegovo pozitivno djelovanje unazad 50 godina potvrđeno je u preko 30 kliničkih istraživanja. Strath je izuzetno učinkovit kod suzbijanja posljedica stresa, umora, narušene kvalitete sna, gubitka koncentracije, poremećaja u koncentraciji ili ponašanju kod djece (ADD/ADHD sindrom), gubitak željeza u trudnoći, kao i kod posljedice bolesti starenja (dementnost), narušene fizičke izdržljivosti ili oporavka kod sportaša te gubitka apetita i tjelesne težine tijekom kemoterapije ili zračenja.

Kome je namijenjen?

Kako bi osigurali zdravlje cijele obitelji, Strath se preporučuju zdravima i bolesnima, od najranijeg djetinjstva do najdublje starosti. Ne sadrži umjetne dodatke, poput aroma i konzervansa, te ne izazivaju nuspojave. Strath tablete posebno su pogodne za osobe intolerantne na šećer ili gluten jer ne sadrže spomenute elemente.

Dvomjesečni proces plazmolize kvasca i ljekovitog eliksira alpskog bilja omogućuje tijelu da iz Stratha apsorbira optimalan omjer vitalnih nutrijenata. Povrh toga, Strath djeluje kao katalizator koji omogućava kvalitetniju apsorpciju hranjivih tvari iz svakodnevne prehrane.

Idealno ga je uzimati tijekom cijele godine, ali ponajprije na prijelazu godišnjih doba kada je tijelu potrebna homeostaza i jačanje imuniteta.

Strath potražite u svim ljekarnama i bio&bio trgovinama ili naručite direktno, dostava je besplatna, na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon +385 51 732 120.

Linker
03. svibanj 2024 16:18