GLORIA PROMO

Stvorili profesionalci za profesionalce: STABILO EASYergonomic experts

Užitak kod učenja pisanja i sam uspjeh ovise o mnogim faktorima: ispravan stil pisanja, prava motivacija i podrška, ispravna tehnika- i naravno, pravi instrument za pisanje.

Već dugi niz godina STABILO surađuje sa znanstvenicima, te primjenjuje znanstvene dokaze i istraživanja važnosti ergonomskih proizvoda kako bi pomogli djeci kod učenja pravilnog pisanja i pisanja općenito.

Najprikladnije olovke su upravo ergonomski dizajnirane, to podrazumijeva da su olovke lagane i kompatibilne s anatomskim značajkama dječje ruke s oblikovanom ‘grip’ zonom te dostupne za ljevake i dešnjake. Tek kada su ispunjeni svi navedeni uvjeti može se jamčiti da će dijete svoju pažnju i napore vezane za držanje olovke svesti na minimum. Naposljetku ta vrsta statičke sile pridonosi bržem umoru ruke i šake.

Svi navedeni kriteriji odlikuju STABILO EASYergonomic experts liniju proizvoda, koja čini upravo što joj ime i govori. Olovke iz ove linije stvorene su u suradnji sa znanstvenicima za male dječje dlanove, te ih to čini profesionalnim instrumentom koji pruža pravu podršku u vidu lakšeg pisanja kroz dulji period. Lako i jednostavno do olovke za svaki dječji dlan.

Najopsežniji sustav za učenje pisanja na tržištu

Trenutno na tržištu postoji osam različitih proizvoda u rasponu od predškolaca pa do tinejdžera – svi dostupni u verziji za ljevake i dešnjake

NAGRADE

  • iF communication Award 2010
  • iF product Award 2010 for STABILO EASYcolors
  • iF product design Award 2010 for STABILO EASYergo 1.4
  • Focus OPEN Silber Award 2009 for STABILO EASYcolors
  • reddot design award 2009 for STABILO EASYergo 3.15
  • ISPA Product of the Year Award 2004 for STABILO EASYoriginal
  • Universal design award 2011 for STABILO EASYcolors
  • Universal design consumer favourite 2011 for STABILO EASYcolors

Pravi odabir : STABILO EASYergonomics experts

Za predškolsku djecu: STABILO EASYcolors i STABILO EASYgraph – ergonomske drvene boje i grafitne olovke trokutastog oblika s potpunom grip zonom u modulu za ljevake i dešnjake.

Jedno šiljilo za razne debljine olovaka. STABILO EASY šiljilo ergonomski oblikovana kutijica dizajnirana za ljevake i dešnjake.

Grafitna olovka STABILO EASYergo 3.15 idealna za one koji tek uče pisati, dok njezin ‘kolega’ tehnička olovka STABILO EASYergo 1.4 ima tanju minu i omogućuje opušteno pisanje starijoj djeci.

STABILO EASYoriginal roler moderna je inačica i alternative klasičnom nalivperu.

STABILO EASYgel je gel roler specijalno dizajniran za one koji puno pišu i popularan je među tinejdžerima i studentima.

%CODE1%

Linker
25. travanj 2024 23:53