TAJNA DOBROG TIJELA

Suhim mesom do savršene linije

Britanska glumica i manekenka Elizabeth Hurley (44) i dalje ima savršeno isklesano tijelo iako je već zagazila u peto desetljeće života. Svoju vitku liniju, bez grama suvišnog sala zahvaljuje prvenstveno – sušenoj govedini. Bivša djevojka glumca Hugha Granta vjeruje da isušeno meso pomaže u očuvanju njene figure za nova i zahtjevna reklamna snimanja i filmske uloge.

-Svakome mogu preporučiti Atkinsonovu dijetu. Dok sam snimala film u južnoj Africi, u kojem je glumio i Ice Cube, suho meso bilo je sve što sam jela. Na kraju sam bila jako mršava, imala sam 54 kg – pohvalila se Hurley.

Atraktivna Britanka zajedno sa suprugom Arunom Nayarom vodi farmu u Engleskoj na kojoj uzgajaju prirodnu i zdravu hranu, uključujući i komadiće suhe govedine , koji sadrže manje od 100 kalorija po komadu. Osim zdrave i uravnotežene prehrane, seosko imanje glumici proslavljenoj u filmu “Austin Powers: International Man of Mystery” pruža i dodatna zadovoljstva.

-Sljedeći put kad posjetite nečije ladanjsko imanje provjerite imaju li na podu mekane tepihe, po mogućnosti ispred kamina. Ne treba vam puno da pogodite zašto su oni tamo! Skrušeno priznajem da imam dva tepiha od ovčje vune ispred svih kamina u kući – otkrila je glumica kako provodi vrijeme sa suprugom na imanju.

Linker
27. travanj 2024 01:14