INTIMA SRETNICE

Supruga Matthewa McConaugheya otkrila kako ga je osvojila

Holivudski ljepotan Matthew McConaughey (42) i dvanaest godina mlađa brazilska manekenka Camila Alves vjenčali su se 9. lipnja ove godine, a od ranije su i roditelji dvoje djece, sina Levija (4) i kćerkice Vide (2), te očekuju treće. No svega toga ne bi bilo bez sudbinskog susreta u losangeleskom baru Hyde 2007. godine – otkrila je Alves za Access Hollywood.

U to vrijeme McConaughey je sav bio zarasao u kosu i bradu te je podsjećao na kakvog sljedbenika rastafarijanstva. Iako je gledala njegove filmove, Camila nije imala pojma s kime razgovara.

– Dvaput smo se susreli, a prvi puta nisam znala tko je on. Imao je vrlo dugu bradu i rasta šešir – priznaje Camila. Skretničar koji je ukrstio tračnice njihovih sudbina bio je svjetski poznati biciklist Lance Armstrong, McConaugheyjev dugogodišnji prijatelj.

– Lance mi je prvi prišao. Znala sam s kim se često druži i pomislila, OK, odlazim na drugu stranu prostorije – otkriva manekenka.

Ubrzo se ipak predomislila, a ostalo je povijest – dvoje djece s trećim na putu i vjenčanje iz snova. A kada je srela budućeg supruga Camila nije ni pomišljala na brak i djecu.

– Govorila sam svojim roditeljima da se ne namjeravam udati i to nikada nije ni bio moj plan. A sada mi je glavna preokupacija da naš dom održim mirnim i zdravim i da su nam djeca dobro. Dok se i sama nisam udala nisam znala koliko je brak važan i poseban. Iako mi je nakon prvo dvoje djece bio potreban predah da bih ponovno mogla normalno razmišljati, sada je pravo vrijeme za treće – zaključila je Alves.

Linker
28. travanj 2024 04:13