Ronald Gorsic/Cropix
GODIŠNJICA SMRTI

Supruga pokojnog Ivana Turine snagu pronalazi u djeci

Prošli tjedan, na prvu godišnjicu smrti Ivana Turine, bivšeg hrvatskog reprezentativca, vratara Dinama i stockholmskog AIK-a otkrivena je njegova bista na groblju na Miroševcu.

Sportaš koji je prenuimuo lani od zatajenja srca u 33. godini iza sebe je ostavio suprugu Senku , blizanke Tiju i Taru, a tri i pol mjeseca nakon njegove smrti rodio se i mali Bruno.

Supruga pokojnog golmana nerado istupa u javnost, ali je za Jutarnji list izjavila po čemu bi najviše htjela da ljudi pamte Ivana Turinu:

– Ivan je bio je čovjek kojega su svi obožavali, kojemu ništa nije bilo teško napraviti za nekoga, koji je sve radio za svoju obitelj i djecu, koji se veselio sitnicama, koji je jednostavno obožavao život… Teško je bilo koju osobu opisati riječima a kamoli njega. Neka ga svatko pamti na svoj način, a oni koji su se samo jednom susreli s njim znaju o čemu pričam – rekla je Senka Turina, piše Jutarnji.hr.

Ona živi u Zagrebu s djecom i majkom, a kaže kako ju najmlađi Bruno jako podsjeća na pokojnog supruga. Rekla je kako su joj djeca sve i oni joj daju snage da ide dalje, no dodaje kako će ipak oni kroz život najviše osjetiti prerani odlazak svog oca.

Linker
18. travanj 2024 13:22