ANGELINA JOLIE

Suze za pokojnu mamu

Holivudska glumica Angelina Jolie nije mogla suspregnuti suze u Londonu. Nevjenčana supruga Brada Pitta došla je u Englesku promovirati svoj posljednji film “Changeling”, koji je režirao Clint Eastwood, ali umjesto slavlja dočekala su je tužna sjećanja.­

– Sranje – kazala je Angelina sebi u bradu dok se borila sa suzama odgovarajući na novinarsko pitanje kako joj je bilo glumiti majku koja se bori za svoje dijete, samo nekoliko mjeseci nakon što je njezina mama, glumica Marcheline Bertrand, preminula (u siječnju 2007.).

– Njezino je ime Marcheline, ali svi smo je zvali Marshmallow, jer je bila tako nježna. Nikada se nije ljutila, a pod cijenu života ne bi opsovala – kazala je dirnuta glumica, za koju je sve očitije koliko ju je majčinstvo promijenilo. Od divlje mlade glumice postala je sofisticirana holivudska dama, iako koji put zna opsovati, a sama ističe da više ne može zamisliti život bez svoje šestero djece i omiljenog muškarca Brada Pitta.

Pogledajte trenutak kada se Angelina Jolie rasplakala:

­

Angelina se u Londonu ujedno osvrnula na svoju nedavnu izjavu kako bi uskoro mogla otići u glumačku mirovinu.

– Ne planiram prestati snimati filmove, ali imam veliku obitelj i privilegij da ne moram stalno raditi – objasnila je Jolie svoju poslovnu strategiju, a za kraj pressice ostavila je odgovor na pitanje može li se očekivati da će uskoro povećati broj djece.

– Da, naravno – odgovorila je veselo Angelina Jolie.

Josip Jurčić

Linker
28. travanj 2024 04:13