MARIJA HUSAR

Svadba uz dvije kume

Odjevena u raskošnu bijelu vjenčanicu – kreacija dizajnerica Matije Vuice, pjevačica Marija Husar (33) na ljubav i vjernost zaklela se svom dugogodišnjem dečku Vjekoslavu Rimcu (36).

Na sam blagdan Sv. Ante, bivša članica skupine “Divas”, bračne je zavjete sa svojim izabranikom izmijenila u prepunoj crkvi svetog Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu, Vjekoslavovom rodnom mjestu. Dok je mladoženja za kuma odabrao prijatelja Nevena Jurića, mlada je imala čak dvije kume – pjevačicu Ninu Badrić i Kristinu Renić.

Nakon vjenčanja oko petsto uzvanika među kojima i Goran Navojec, Larisa Lipovac, Vedran Mlikota, otišli su na tulum na ranč Lištanac u mjestu Lištani kod Livna. Mlada i gosti iz Zagreba odsjeli su u hotelu Dinara, odakle su i krenuli ka župnom dvoru i crkvi.

Marija i Vjekoslav upoznali su se na seminarima duhovne obnove patera Zvjezdana Linića u Taboru kraj Samobora. Zato im je i bila želja da ih pater vjenča ali on to nije mogao zbog drugih obaveza. Vjekoslav je zaprosio Mariju na Novu godinu, nakon godinu dana veze, i tada joj je poklonio prsten od bijeloga zlata s brilijantom.

Linker
29. travanj 2024 08:36