Svadbeno slavlje dinastije Hearst otpočelo u Dubrovniku

Pročitajte cijeli članak:

Današnjim vjenčanjem u palači Sponza u Dubrovniku nastavlja se četverodnevno svadbeno slavlje milijunašice Fabiole Beracase i njenog zaručnika, bankara Jasona Beckmana, koje je otpočelo jučer zabavom u baru B4Revelin, piše Dubrovački vjesnik.

Događaj koji je okupirao grad pod Srđem zasigurno je jedno od najglamuroznijih jet-set vjenčanja godine: Fabiola Beracasa (38) pokćerka je milijardera Randolpha Appersona Hearsta odnosno pripadnica jedne od najpoznatijih dinastija svijeta.

S investicijskim bankarom Jasonom Beckmanom (42) već ima dijete, a u Dubrovniku, gdje često ljetuju, željeli su se vjenčati jer su očarani njegovom ljepotom.

Već danima u gradu traju pripreme za ovo velebno vjenčanje, a u medijima se spominjao dolazak poznatih svjetskih zvijezda poput Leonarda DiCaprija i Angeline Jolie, no zasad je u Dubrovniku navodno primijećena samo glumica Kate Hudson.

Mladenci su svojim gostima sugerirali da kao vjenčani poklon uplate novac za pomoć poplavljenim područjima u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji, što je naišlo na pozitivan odjek kod Dubrovčana kojima je elitna svita okupirala grad. No, svi se slažu kako je ovo vjenčanje odlična reklama Dubrovniku.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
05. listopad 2022 10:49